Svet-Stranek.cz
Profi GOLF - vše pro golf za příznivé ceny

Obchodní podmínky:

Obchodní podmínky

Pohodlný nákup bez rizika Nebude-li Vámi objednané zboží odpovídat Vašim představám, můžete nepoužité zboží vrátit bez udání důvodu, dle občanského zákoníku 64/1964 Sb. § 53, odst. 6 , do 14 dnů ode dne zakoupení. Částku za vrácené zboží Vám vrátíme zpět poštovní poukázkou nebo na Váš účet.

Dodání od nás k Vám Po přijetí Vaší objednávky Vás budeme vždy kontaktovat e-mailem. Zboží bude expedováno k Vám do 7 pracovních dnů od uskutečnění objednávky. Poštovné a balné ( max. 79 Kč ) bude připočítáno. Při objednávce vyšší než 3 000,- Kč je poštovné a balné zdarma!!!

Záruka a reklamace Spolu s výrobcem Vám zaručujeme kvalitu a zákonnou záruční dobu. Záruční dobu nelze zaměňovat s životností výrobků. Intenzivním používáním, nešetrným ošetřováním zboží či nešetrnou manipulací může být životnost nižší než je záruční doba. V případě vyskytnutí vady v záruční době nás ihned kontaktujte. Podrobnosti o záruční době a reklamaci najdete v Občanském zákoníku zákon č.40/1994 Sb. §§ 612 – 627.

Ochrana Vašich osobních údajů Vámi poskytnuté osobní údaje v žádném případě neposkytneme třetí osobě s výjimkou poskytnutí nezbytných informací přepravci.